Blogg

Rapportering av profiler

Vi opplever for tiden stor pågang på nettsiden og det registreres mange nye profiler ukentlig. Det syntes vi er svært hyggelig!

Arbeidet med nettsiden gjøres på fritiden av våre frivillige. Vi har ikke alltid tid eller kapasitet til å gjennomgå alle nye profiler med en gang.

Vi har i denne forbindelse sett et behov for at brukere (dere) kan rapportere uønskede profiler på nettsiden.

Fra i dag er det derfor mulig for brukere å rapportere profiler til oss.

Lær om å rapportere en profil her.

Kommentarer

  • May-Liss Evensen
    Svar

    Hei! Jeg er registrert som bestemor og har forsøkt gjentatte ganger å logge meg inn for å se en mld jeg har mottatt. Jeg er sikker på at jeg bruker riktig passord. Helt håpløst å komme gjennom. Jeg tenkte at jeg måtte endre passord, men heller ikke der kommer jeg gjennom. Sist gang (i fjor) ble jeg utestengt fordi jeg hadde forsøkt for mange ganger å logge meg inn. Vil unngå at dette skjer igjen, derfor denne melding.