Blogg

Stadig flere barn ønsker seg reservebesteforeldre via vårt forum på Facebook

Facebook forumet ble til for at at eksisterende og nye brukere av tjenesten bestemor.no. For å ha mulighet til å møte andre i samme situasjon og vi håper at det bidrar til at flere finner veien til oss.

Siden oppstarten av forumet, for nesten 14 dager siden så har vi allerede blitt over hundre medlemmer. Det er jo nettopp det vi ønsker, at flest mulig skal finne veien til oss, så alle har mulighet til å finne reservebestemor/far eller reservebarnebarn.

 

BESTEFORELDRE OG BARNEBARN RELASJON ER  VIKTIG

Det er mange familier som ikke har noen som er nære, eller av ulike årsaker ikke har egne besteforeldre, og prøver derfor å finne andre som kan fylle den rollen for barna deres.

Besteforeldre er gode rollemodeller, som barnet knytter seg til. Deer gode som veiledere, støttespillere, omsorgspersoner, lekekamerater og mye mer. Når foreldrene ikke når inn så kan de kan hjelpe til.

På den andre siden er det mange godt voksne som ønsker å ha barn i livet sitt, mange har ikke barnebarn, de bor langt unna egne, eller har ett ønske om å gjøre noe bra for andre og seg selv. Det er viktig å knytte nære relasjoner, som virkelig har betydning for både liten og stor.

Reservebesteforeldre vil være like gode å ha, der det viktigste er først og fremst å finne noen som ønsker å bli kjent, bruke litt tid sammen og så vil det meste skje av seg selv. Barnet har fått en voksenperson som tar seg tid til å spille en fotballkamp eller hjelpe til med lekser, å det er alt som skal til for å skape relasjon som er verdifull og fin.

 

 

SPRE BUDSKAPET

Medlemsmassen på Facebook og nettsiden vår er spredt utover hele landet og det er ett stort flertall som søker etter noen som kan være reservebesteforeldre. Det er ett økende behov og etterspørsel etter dere der ute som ønsker barnebarn.  For at flere skal finne oss må vi ut med informasjon om bestemor.no og hva det handler om til alle der ute.  Oppfordrer alle til å bidra med å dele siden på Facebook og andre steder på nettet, og informere familie, venner og kollegaer og legge til bekjente på gruppa. Så håper vi på at det kommer mange flere medlemmer, så flere barn får en bestemor/far i livet sitt.

 

Facebook forumet finner du her.

 

 

 

Kommentarer